Receptek - recipes

Bruschetta a’la Noemi

Ajanlom minden fogyokurazonak a bruschetta receptjet, melyet az elsok kozott osztott meg velem olasz baratnom:

Nem kell hozza semmi mas, csak izlesunk szerint az alabbi hozzavalok:

  •    extra szuz olivaolaj
  •    zoldhagyma felapritva
  •    so, bors
  •    bazsalikom
  •    negyedelt (vagy meg aprobbra felvagott vagy csak felezett, ki hogy szereti) koktelparadicsom, lehetoleg jo erett

En meg szoktam hozzatenni oregano-t is, illetoleg ha nincs zoldhagyma itthon, akkor a zuzott fokhagyma is tokeletes.

Ajanlott egy ejszakat allni hagyni, hogy osszeerjenek az izek. Majd masnap egy ferden szeletelt baguett-et beteszunk az elomelegitett sutobe piritani es frissen talaljuk.

Elarulom: isteni, pedig en a nyers paradicsomot kicsit se szeretem! 🙂

Anya szerint a legfinomabb paradicsom otthon van nalunk a kertben, de en akkor se szeretem a paradicsomot.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!