Ajanlom minden fogyokurazonak a bruschetta receptjet, melyet az elsok kozott osztott meg velem olasz baratnom:
Nem kell hozza semmi mas, csak izlesunk szerint az alabbi hozzavalok:
- extra szuz olivaolaj
- zoldhagyma felapritva
- so, bors
- bazsalikom
- negyedelt (vagy meg aprobbra felvagott vagy csak felezett, ki hogy szereti) koktelparadicsom, lehetoleg jo erett
En meg szoktam hozzatenni oregano-t is, illetoleg ha nincs zoldhagyma itthon, akkor a zuzott fokhagyma is tokeletes.
Ajanlott egy ejszakat allni hagyni, hogy osszeerjenek az izek. Majd masnap egy ferden szeletelt baguett-et beteszunk az elomelegitett sutobe piritani es frissen talaljuk.
Elarulom: isteni, pedig en a nyers paradicsomot kicsit se szeretem! 🙂
Anya szerint a legfinomabb paradicsom otthon van nalunk a kertben, de en akkor se szeretem a paradicsomot.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: